3DCP Group

Ydelser

Vi tilbyder en bedre og mere bæredygtig løsning - til samme pris som konventionelt byggeri.


Vi tilbyder totalentrepriser for både privat og erhverv. Her varetager vi alt fra idé til det nøglefærdige byggeri. Dermed har vi det fulde overblik over hele processen og kan sikre at kvalitet og proces er 100% i orden fra start til slut. Vores arkitekter tegner projektet ud fra jeres ønsker. Vores ingeniører klarer alle beregninger og dokumentation, mens vores print-team udfører byggeriet og sørger for, at din vision bliver overført til virkelighed nøjagtigt og rettidigt.

Totalentreprise & råhusentreprise for private byggerier.

Totalentreprise & råhusentreprise for erhvervsbyggerier.

Specialfremstillede betonelementer til unikke løsninger.

Tegning, Projektering & Udførelse.

Vi tilbyder råhusentreprise til private og erhverv. Ønskes der ikke en totalentreprise, så tilbyder vi også en råhusentreprise, hvor vi kommer ud og printer råhuset onsite. På den måde får du mulighed for selv at varetage aptering og installationer.


Vi tilbyder både arkitektonisk og ingeniør-rådgiving, hvis du har tanker eller planer om et fremtidigt projekt. Vores folk er dem som ved allermest om 3D-print af bygninger og de muligheder der medfølger. Derfor er det os du bør snakke med, når du har tanker i den retning.


Vi tilbyder specialproduktion af betonelementer, som ikke skal bruges i massetal, men måske blot en enkelt eller to. Således sparer man tid og ressourcer, da man ikke behøver at opbygge støbeforme til produktionen. Skal man bruge buede, krumme eller andre geometriske former, som er svært at opnå ved konventionel elementfremstilling - så klarer vi også den.

Vil du høre mere?

Kontakt os på mail eller telefon, så tager vi en snak, hvor vi sammen kan udforske mulighederne for et 3D-printet byggeri.

Kontakt
Download brochure

3DCP Group A/S
CVR: 42503967

3DCP Group

Ørstedsvej 11
7500 Holstebro

Forside
Om os
Om teknologien
Ydelser
Kontakt
LinkedIn