3DCP Group

Om teknologien

Byggebranchen er en af de mest konservative brancher. Tegl blev opfundet for mere end 7.000 år siden, beton for ca. 2.000 år siden, mens de traditionelle, præfabrikerede betonelementer så dagens lys for godt 50 år siden.

3D-print af bygninger er det næste kvantespring i rækken af revolutioner i byggeindustrien. Du kender måske allerede de traditionelle plastik 3D-printere, som man kan have hjemme i sit hobbyrum. Princippet er det samme, vores printer er bare meget, meget større.

Måden vi med printeren anlægger betonen, lag for lag, minimerer både spild og det generelle materialeforbrug, samtidig med at det tillader en sammensmeltning af mange processer og arbejdsgange, hvilket alt sammen bidrager til at opførelsen af byggeriet skrider hurtigt og effektivt frem.

Materialet er et vi alle kender i forvejen, nemlig beton, så styrken og kvaliteten er velkendt, men her blot anvendt og anlagt på en ny måde.


Der kan nu nemmere bygges med bløde og organiske former - tættere på det ideal som naturen ville have det, hvilket skaber et mere stimulerende og spændende leverum. Boliger i fremtiden vil ikke bestå af tusindvis af enkelte dele, men snarere af en sammenhængende masse fuldstændig tilpasset til beboernes behov.

Dette kan vi nu tilbyde til en pris som ligger langt under hvad det ville koste ved brug af konventionelle byggemetoder.

Galleri af byggeprocessen

1/22

Vil du høre mere?

Kontakt os på mail eller telefon, så tager vi en snak, hvor vi sammen kan udforske mulighederne for et 3D-printet byggeri.

Kontakt
Download brochure

3DCP ApS
CVR: 42503967

3DCP Group

Ørstedsvej 11
7500 Holstebro

Forside
Om os
Om teknologien
Ydelser
Kontakt
LinkedIn